ARBETSHELGER
Klockaruddsholmen är helt beroende av ideella insatser under bland annat arbetshelger. Håll utikik i kalendern och anmäl ditt deltagande -  speciellt du som är medlem i Sjövärnskåren Stockholm.

Sördag den 13 oktober planeras följande:
 
Söndag den 13 oktober är ön uthyrd till gäster. Men vi kommer samtidigt - så diskret vi kan - att behöva genomföra årets sista arbetsdag på Klockaruddsholmen. Då ska vi transportera bort allt som rensats ur förråden till återvinningscentralen. Därför söker vi personer som vill hjälpa till med pålastning av bråte på båtar vid Klockaruddsholmen och avlastning i Stavsnäs Sommarhamn samt vägtransport till ÅVC Djurö.
 
Vi samlas söndag 13 oktober ca kl 9 ett stenkast från Djuröbron och dagen avslutas ca kl 14.00  Anmäl dig till linn@sjovarnskarenstockholm.se. Vuxna/ungdomar är välkomna och lunch serveras. Arbetskläder efter väder, vi är mest utomhus.
 
Anmäl dig till linn@sjovarnskarenstockholm.se och ange behov av transport samt ev. specialkost. Vuxna och ungdomar är välkomna! Arbetskläder efter väder.    PS! Det är skoj att jobba tillsammans. DS